بسته بندی هوشمند: حسگرهایی برای نظارت بر کیفیت و سلامت غذا
چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۳۹۳، ۰۹:۴۲ ب.ظ
فایل پاورپوینتی که ذیل این مطلب لینک دریافت آن قابل مشاهده است مربوط به ارائه ی سمینار درس انتخاب مواد و طراحی محصول می باشد.
در صورتی که مایل به دریافت منابع این سمینار یا توضیحات تکمیلی می باشید لطفا درخواست خود را در قسمت نظرات مطرح کنید. (در صورتی که آدرس ایمیل خود را در قسمت مربوطه بنویسید، موارد خواسته شده برای شما ارسال می گردد.)
دانلود (فایل پاورپوینت)
۹۳/۱۲/۰۶